Decléor          MD formulations        Priori       Dermalogica
- Aroma Sun
 

PRIORI

Fram till idag har de bästa hudvårdsprodukterna endast kunna fördröja hudens åldrande, men nu har forskarna via en ny mirakelantioxidant skapat PRIORI som faktiskt kan förhindra hudens åldrande. Den revolutionerande anti-oxidanten heter IDEBENONE. 

IDEBENONE fungerar som en ”skyddande bubbla” över din hud och motverkar angrepp från syremolekyler/fria radikaler. IDEBENONE har via omfattande tester och studier bevisat att den är den mest effektiva antioxidanten i att förhindra linjer och åldersrelaterad cellförstörelse. Den är mer kraftfull än andra antioxidanter såsom Vitamin C, Vitamin E, Coenzym Q10, Kinetin och Alpha lipoic syre. 

IDEBENONE har använts som bromsmedicin mot Alzheimers sjukdom över 20 år. 

Ger synbart resultat snabbt

Idebenone är inte bara en antioxidant inom medicin med kända egenskaper, utan är också ettav de mest potenta anti-aging cellskydd som någonsin upptäckts. PRIORI med idebenone är en exklusiv patenterad världsomspännande teknologi med uppgift att ge dig en produkt som radikalt förbättrar din hud och känslan i den. 

Vanliga kosmetiska produkter gör oftast en av tre saker; täcker, fyller i eller döljer. PRIORI med idebenone reparerar och skyddar. 

Använd produkterna under din ordinarie hudvårdsserie samt under ditt solskydd. Ett unikt komplement till din ordinare hudvård. 

För vem?
Passar alla hudtyper oavsett ålder. 

EPF - Environmental Protection Factor 

Hur kan man veta vilken antioxidant som är bäst? 

Fram tills idag har man inte kunnat veta detta pga att det inte har funnits någon standard för att kunna jämföra effektiviteten av antioxidanterna som används inom hudvården. Därför har forskarna nu utvecklat EPF- en objektiv jämförelsestandard. Detta lättförståliga system, där värdet 100 är det bästa, mäts hur väl man kan skydda huden mot yttre miljöfaktorer med olika antioxidanter. 

På samma sätt som SPF hjälper dig att mäta den nivå av skydd mot ultravioletta strålar din solcreme ger dig, visar EPF nivån av skydd mot miljöpåverkan du kan förvänta dig eav en hudvårdsprodukt med antioxidanter.

PRODUKTSORTIMENT

Smooth Lines 

Smooth Lines verkar snabbt för att minska uppkomsten av fina linjer och rynkor. Inom några veckor har huden fått fukt, är förnyad, jämnare och ser yngre ut.

 • Mirakelantioxidanten Idebenone- EPF 95
 • Icke komodogen
 • Inga doftämnen tillsatta
 • Klinisk testad
 • Dermatologiska testad

Användning

Applicera sparsamt i ansiktet och massera in i huden. Kan användas dag och natt, eller som rekommenderat av din hudvårdsspecialist. Används till-sammans med din ordinarie hudvårds-serie. Kan med fördel användas kring ögonen.

EVEN TONES

Even Tones hjälper huden att bekämpa ojämnheter, pigmentfläckar och gör även att huden ser yngre ut inom ett par veckor. 

Kombinerar Idebenone med methyl gentisate som bekämpar ojämn pigmentering. Bevisat överlägsen 4% hydroquinone i att jämna ut huden utan irritation.

 • Mirakelantioxidanten Idebenoe - EPF 95
 • Methyl gentisate
 • Icke komodogen
 • Inga doftämnen tillsatta
 • Klinisk testad
 • Dermatologisk testad

Användning

Applicera cremen sparsamt i ansiktet och på övriga pigmentfläckar och massera in i huden. Kan användas dag och natt, eller som rekommenderat av din hudvårdsspecialist. Används tillsammans med din ordinarie hudvårdsserie.