Make Up     ID makeup     Sebastian Trucco     Make-up tips


Make-up tips
För ditt ansikte
1. Om din hy har en tendens att bli fuktig, torka huden försiktigt med en ansiktsservett innan du applicerar pudret, det förhindrar en ojämn applikation.
2. Gör din foundation halvgenomskinlig. Blöt din makeup-svamp, kläm ur det överflödiga vattnet och applicera foundation för den perfekta, rena täckningen.
3. Om du har problem med att täcka blämmor med din concealer, applicera lite puder på blämman och pricka sedan concealer över den.

För dina kinder
1. Om din rouge-nyans blir för kraftig, matta ner den med Final Touch Loose Powder eller lägg Touch-up Pressed Powder som ett sista lager.
2. Använd "Shine" Face Creme Collection för att markera och lyfta fram kindernas konturer och för att ge dem ett naturligt utséende.
3. Ditt rouge behöver inte matcha läppstiftet perfekt. Välj en varm eller kall nyans i samma färgfamilj. Till exempel: Persiko-färgat rouge till orange läppstift.

För dina ögon
1. Till djupt liggande ögon, använd Eye Colour-skuggor som är ljusare i tonen. Kom ihåg, mörka färger förminskar och ljusa färger förhöjer.
2. För att lättare lyckas med din eye-liner, använd en Pro Eye Pencil för att dra grundlinjen, fyll sedan på den med en Graphic Liquid Eyeliner.
3. För ökad fyllighet av ögonfransarna, pudra ett lätt lager av Final Touch Loose Powder över fransarna med en makeup-borste, lägg sedan på mascaran.

För dina läppar
1. När du väljer din favorit bland läppstiftsfärger kan nyansen se lite annorlunda ut beroende på dess konsistens. Matte betyder mättade matta färger. Cream betyder starka färger med fuktighet. Gloss betyder glänsande, genomskinlig färg som är fuktig och skinande.
2. Blekare nyanser av läppstift för att läpparna ser fylligare ut... liksom läppglans!
3. Här är ett tips från en supermodell: För att förhindra att läppstiftet fastnar på tänderna, placera lillfingret i munnen och stäng försiktigt. Drag ut fingret och det kommer att ta med sig den överflödiga färgen som annars skulle ha satt sig på tänderna!

Tillbaka