Decléor          MD formulations        Priori       Dermalogica
- Aroma Sun
 

DECLÉOR - Ledande inom aromaterapi

AROMATERAPI
Aromaterapi är naturen i sin renaste form. Det kan verka lika lätt som att plocka en blomma, men faktum är att det handlar om en vetenskap - en riktig konst.
I över 30 år har DECLÉOR varit specialisten på aromaterapi. 

DECLÉOR garanterar den enskilda växtens ursprung (lavendel från norra Frankrike har andra egenskaper än lavendel som odlas i Drôme-regionen). Vidare försäkrar Decléor att utvinningsmetoden är anpassad till varje enskild växtart samt garanterar rena essentiella oljor med intakta molekyler.

DECLÉORs forskare besitter en imponerande kunskapnär det gäller konsten att i rätt mängder komponera olika essentiella oljor för att få fram just den essentiella olja som ger alla önskade slutresultat. 

ESSENTIELLA OLJOR
Essentiella oljor är koncentrat av växtens mest aktiva livskraft. Oljorna utvinns genom ångdestillation av enorma mängder växter, frukt, blad eller bark (100 kg apelsinblomma ger endast 100 g essentiell olja av neroli).
Det magiska med essentiella oljor är att den aktiva beståndsdelen hos en aromatisk växt kan koncentreras upp till 100 gånger. Oljorna är 100% naturliga med extremt aktiva och kraftfulla egenskaper. 

DECLÉORS VETENSKAP OCH HUDVÅRD

AROMESSENCE™-produkter för ansikte och kropp är basen i DECLÉORs effektiva hudvård. Dessa koncentrat av essentiella oljor har skräddarsydda egenskaper såsom t ex stärkande, antiseptiska, balanserande och läkande.
Molekylernas uppbyggnad är identisk med huden vilket ger dem en unik förmåga att penetrera och arbeta sig ner i de djupare hudlagren. På så sätt förbereder de huden optimalt och banar väg för den efterföljande växtbaserade cremen. Oljorna verkar inte bara via huden. Doftmolekylerna påverkar även vårt sinnestillstånd med stimulerande eller lugnandeeffekt.

 

PRODUKTER


RENGÖRING - ansikte

Genom att avlägsna smuts och orenheter kan huden tillgodogöra sig övriga produkter mycket bättre.

DECLÉORs rengöringar baseras på essentiella oljor och phyto-aromatiskt vatten. Serien erbjuder ren-göringar för alla hudtyper.

 

 

 

DJUPBEHANDLA - ansikte

Djupverkande koncentrat av 100% rena, 100% naturliga och 100% aktiva essentiella oljor.

AROMESSENCE-produkterna arbetar långsiktigt och har en renande, uppklarnande effekt på huden samtidigt som de norma-liserar funktioner som är i obalans. Dessa unika koncentrat förbereder dess-utom huden och ökar effekten av den efter-följande hudvårdsprodukten.
 

SKYDDA & VÅRDA- ansikte

Din hud utsätts dagligen för inre och yttre påfrest-ningar från t ex stress, kost, miljö och klimat. 

DECLÉOR skyddar huden med kraften från väx-textrakt. DECLÉORs växtbaserade phytocremer appliceras ovanpå din AROMESSENCE™ enligt duo-konceptet. Efter djupbehandling med en AROM-ESSENCE är huden perfekt förberedd och mer mottaglig för cremen. Cremen skyddar, vårdar och ger huden fukt och näring.