Decléor          MD formulations        Priori       Dermalogica
- Aroma Sun
 

Dermalogica -frisk hud är en glad hud, en glad hud använder Dermalogica

Dermalogica är utvecklat med hänsyn till det stressade, moderna liv många lever och de konsekvenser det har på huden. Hos Dermalogica finns inga tidskrävande hudvårdsrutiner eller produkter i påkostade förpackningar. Jane skapade en hudvårdsserie som inte innehåller komodogena ingredienser, dvs sådana som täpper till huden och därmed framkallar pormaskar. Produkterna är därför fria från tilltäppande mineraloljor, de innehåller heller inte allergiframkallande lanolin, irriterande artificiella färg- och parfymämnen eller uttorkande S.D.-alkohol.
Dermalogicas terapeuter får hela tiden kontinuerlig uppdatering av det allra senaste inom produktutveckling, ingredienser och behandlingsmetoder.
Hos Dermalogicas hudvårdscenter har du som kund dessutom möjlighet att få en noggrann kartläggning av ditt ansikte. Kombinationen av det senaste inom traditionell hudanalys och de välbeprövade teknikerna inom kinesisk diagnostik skapar Face Mapping–konceptet. På så sätt kan terapeuten ge dig råd om vilka produkter just din hud behöver. Det betyder att du som kund alltid får en professionell behandling av välutbildade terapeuter då du besöker något av Dermalogicas hudvårdscenter.

Dermalogica har skapat en revolution inom hudvård och används av såväl celebriteter i Hollywood som av professionella inom hudvård. Produkterna är utvecklade med ett strikt miljötänkande och samtliga förpackningar är återvinningsbara. Inga animaliska ingredienser används, övriga ingredienser hämtas från ekologiska källor. Produkterna testas inte på djur.